Для людей
з порушенням зору

    Новини    16 Грудня 2016, 18:37
Версiя для друку


Морський торговельний порт Чорноморськ та світовий портовий оператор Hutchison Port підписали Меморандум про взаєморозуміння, - Володимир Омелян

16 Грудня 2016, 18:37

Морський торговельний порт Чорноморськ та світовий портовий оператор Hutchison Port підписали Меморандум про взаєморозуміння. Меморандум підписано в присутності Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна та виконавчого директора компанії Hutchison Port Клеменса Чена в рамках візиту Міністра інфраструктури України до Великобританії.  

Під час зустрічі з Володимиром Омеляном Клеменс Чен підтвердив зацікавленість Hutchison Port зайти в порт Чорноморськ, а також готовність надати експертно-консультативну допомогу в реформуванні морської індустрії.

Міністр інфраструктури України ознайомився з інфраструктурою морського порту Фелікстоу, який перебуває у власності Hutchison Port, і є найбільш завантаженим контейнерним портом Сполученого Королівства, забезпечуючи 42% контейнерних перевезень Великобританії.

Володимир Омелян наголосив, що перспективна оцінка технічних можливостей Морського торговельного порту Чорноморськ складає 1 мільйон тон вантажоперевезень.

«Поєднавши транзитний потенціал України з сучасними технологіями Hutchison Port, порт Чорноморськ може стати одним з важливих міжнародних вантажних хабів», - наголосив Клеменс Чен.

Сторони домовилися, що Hutchison Port повинен стати оператором у порту Чорноморськ вже у 2017 році. В подальшому Hutchison Port Holdings Group не виключає свого виходу на інші ринки України.



ВСІ Новини