Для людей
з порушенням зору

    Новини    20 Грудня 2016, 18:48
Версiя для друку


Ан-132 має великі шанси посісти гідне місце в сфері вантажних авіаперевезень, - Володимир Омелян

20 Грудня 2016, 18:48

Ан-132 має великі шанси посісти гідне місце в сфері вантажних авіаперевезень. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час офіційної церемонії викатки нового літака Антонов Ан-132D, яка відбулась 20 грудня 2016 року.

В урочистостях, присвячених створенню нового багатоцільового вантажного літака АН-132D, взяв участь Президент України Петро Порошенко.

Міністр інфраструктури України наголосив, що Україна входить до ТОП-5 країн Світу, які мають свою авіацію: «Наше завдання - зберегти ці позиції і зайняти свою нішу. Безумовно, основне навантаження лежить на ДП «Антонов». Надважливо для «Антонова» мати тверді контракти, серійні замовлення, і тоді ми будемо бачити стабільний розвиток компанії».

За словами Володимира Омеляна, Президент України та Прем’єр-міністр України підтримали програму відбудови авіації в Україні: «Ми зараз розробляємо відповідну модель для того, щоб ця система була успішною, але тут важливо орієнтуватись на приватні інвестиції, оскільки виключно державної підтримки недостатньо.  Ми хочемо, щоб «Антонов» успішно розвивався, був ефективною бізнес-моделлю і гідно конкурував з іншими світовими компаніями».

Володимир Омелян також наголосив, що ДП «Антонов» відроджується: «Це важливо, тому що останні декілька років, за умов війни, безумовно, надто мало ресурсів було сконцентровано на авіаційному напрямку. Ми бачимо величезний ріст пасажирських авіаперевезень в Україні. Є величезний попит в вантажних перевезеннях. Тому ніша для «Антонова» точно є. Нам важливий правильний підхід, вірний маркетинг, позиціювання сімейства літаків «Антонова» в Україні і у світі».



ВСІ Новини