Для людей
з порушенням зору

    Новини    22 Грудня 2016, 20:34
Версiя для друку


Відбулось засідання Комісії Міністерства інфраструктури України з розподілу дозволів ЄКМТ

22 Грудня 2016, 20:34

Сьогодні, 22 грудня, під головуванням заступника Міністра інфраструктури Юрія Лавренюка відбулось засідання Комісії з розподілу дозволів ЄКМТ.

Під час засідання розглянуто результати перевірок вихідних даних, які  враховуються під час розподілу, та прийнято рішення про проведення розподілу дозволів ЄКМТ на 2017 рік.

Підготовлений Комісією розподіл дозволів ЄКМТ на 2017 рік серед українських перевізників  додається.

В результаті розподілу українським перевізникам було виділено 236 дозволів ЄКМТ для використання транспортними засобами категорії «Євро-4 безпечний» і вище, 3 209 дозволів ЄКМТ для використання транспортними засобами категорії «Євро-5 безпечний» і вище, 96 прав роботи до Австрії, 300 прав роботи до Італії, 1 644 прав роботи до Угорщини, 85 прав роботи до Греції та 160 прав роботи до Росії.

Нерозподілений залишок становить: 9 дозволів ЄКМТ для використання транспортнимиза собами категорії «Євро-4 безпечний» і вище, 1 дозвіл ЄКМТ для використання транспортними засобами категорії «Євро-5 безпечний» і вище, 16 прав роботи до Угорщини та 5 прав роботи до Греції.

Зазначені залишки будуть передані для розподілу серед українських перевізників під час перерозподілу, передбаченого пунктами 9 та 10 розділу ІV Порядку проведення конкурсу та видачі дозвільних документів Європейської Конференції Міністрів Транспорту.

Також під час засідання було встановлено, що перевізники – переможці конкурсу можуть отримати дозволи ЄКМТ згідно встановленого порядку, а також за умови сплати обов’язкового платежу за участь України в Міжнародному Транспортному Форумі, який на 2017 рік становить 495 гривень 80 копійок.

Відповідно до інформації Державноїслужби з безпеки на транспорті видачу дозволів ЄКМТ планується розпочати 23 грудня 2016 року, за адресою: м. Київ, проспект Науки, 57.

Звертаємо увагу перевізників – переможців конкурсу на необхідність своєчасного виконання всіх процедур для отримання дозволів ЄКМТ.

Детальніше щодо умов отримання дозволів ЄКМТ можна подивитись за посиланням: http://uaservice.com.ua/index.php/ekmt



ВСІ Новини