Для людей
з порушенням зору

    Новини    3 Лютого 2017, 16:41
Версiя для друку


Ми готові забезпечити електропоїзди у разі евакуації мешканців м. Авдіївка, - Юрій Лавренюк

3 Лютого 2017, 16:41

Сьогодні, 3 лютого, під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана у ДСНС відбулось засідання державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо ситуації в м. Авдіївка. У засіданні взяв участь заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк.

Ситуація в м. Авдіївка залишається складною. 2 лютого 2017 року, об 19:15 в результаті обстрілу непарної горловини, знеструмлено пост чергового по станції, та всі світлофори та стрілочні переводи. Приміський рух здійснюється тільки до станції Очеретино для забезпечення безпеки пасажирів.

На Міністерство інфраструктури України та безпосередньо на ПАТ «Укрзалізниця» покладено відповідальність за евакуацію людей з м. Авдіївка.

При отриманні відповідного наказу щодо евакуації мешканців, близько за 3-4 години забезпечиться підсилка першого складу електропоїзда, місткістю 1 200 чоловік до ст. Красноармійськ, наступний склад електропоїзда буде подано за 1,5 години (загальна кількість таких складів – 3).

Довідково:

На сьогоднішній день, на ділянці Авдіївка – Чаплино у графіку функціонує 1 поїзд. Відправлення зі станції Авдіївка – 15 год. 40 хв.



ВСІ Новини