Для людей
з порушенням зору

    Новини    24 Березня 2017, 14:13
Версiя для друку


Відновлення траси Одеса-Рені належить до пріоритетів діяльності Уряду, - Володимир Омелян

24 Березня 2017, 14:13

Відновлення траси Одеса-Рені належить до пріоритетів діяльності Уряду. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час зустрічі з Міністром транспорту, інформаційних технологій та зв’язку Республіки Болгарія Хрісто Алексієвим, яка відбулась 24 березня 2017 року в м.Софія.

Сторони обговорили актуальні питання двосторонніх відносин, зокрема, організацію міжнародного прямого вантажного залізнично-поромного сполучення між Україною та Республікою Болгарія, проблеми відновлення прямого авіаційного сполучення Одеса-Варна, а також прямого залізничного сполучення Київ – Софія. Окрему увагу було приділено відновленню дороги Одеса-Рені, яка є складовою частиною майбутньої автодороги ОЧЕС.

Володимир Омелян зазначив, що українською стороною опрацьовується питання проведення консультацій між Україною, Румунією, Грецією, Болгарією та ЄК щодо виділення коштів на реконструкцію автодороги Одеса-Рені з її продовженням до м.Тульча (Румунія) та на територію Республіки Болгарія та підготовки передпроектного дослідження будівництва мосту через р. Дунай поблизу м. Рені.



ВСІ Новини