Для людей
з порушенням зору

    Новини    24 Березня 2017, 15:49
Версiя для друку


Володимир Омелян представив нового керівника аеропорту "Бориспіль" Павла Рябікіна

24 Березня 2017, 15:49

Міністр інфраструктури України  Володимир Омелян представив Генерального директора ДП МА "Бориспіль" Павла Рябікіна трудовому колективу підприємства. Володимир Омелян зазначив, що новий очільник аеропорту має не тільки зберегти позитивну тенденцію розвитку підприємства, зокрема, щодо збільшення пасажиропотоку та зростання фінансових показників, а й надати нового імпульсу розвитку головного аеропорту України. "Державні підприємства мають використовувати свій потенціал повністю. В першу чергу, це стосується ключових підприємств галузі. Я сподіваюсь, що з новим керівництвом аеропорт "Бориспіль" стане не тільки справжнім міжнародним хабом, а й залучить до співпраці компанії-лоукости, збільшить прибутки від неавіаційної діяльності та зробить аеропорорт більш комфортним для пасажирів. Ми поклали початок співробітництву аеропорту з найбільшим лоукост-перевізником Європи - Ryanair, але роботу в цьому напрямку необхідно посилювати", - наголосив Володимир Омелян.

Міністр інфраструктури також подякував попередньому керівнику аеропорту Є.Дихне: "В першу чергу, хочу подякувати пану Є.Дихне, бо він спільно з багатьма іншими співробітниками аеропорту зробив багато для "Борисполя", який став гарним прикладом серед інших державний підприємств. І я завжди підкреслюю, що якщо один аеропорт може згенерувати 1,5 млрд гривень прибутку, то скільки може згенерувати Укрзалізниця, морські порти, інші державні підприємства. І це високий показник для нового керівника. Було зроблено дуже багато, але я щиро хотів, щоб аеропорт далі розвивався. Бо є сильна професійна команда, яка вміє працювати".

Володимир Омелян також наголосив, що аеропорт "Бориспіль" має бути флагманом індустрії: "Має бути конкуренція, висока дохідність аеропорту, але має бути і стратегічне бачення для держави".



ВСІ Новини