Для людей
з порушенням зору

    Новини    11 Квітня 2017, 15:01
Версiя для друку


Обговорення повної версії Національної транспортної стратегії України на період до 2030 року

11 Квітня 2017, 15:01

Ntsu from Міністерство інфраструктури України
Проект Національної транспортної стратегії України на період до 2030 року (далі – проект Стратегії) розроблено за участю експертів ЄС в рамках другого компоненту проекту технічної допомоги ЄС «Підтримка імплементації Угоди про асоціацію та Національної транспортної стратегії в Україні» для забезпечення комплексного бачення глобальних пріоритетів трансмодальної політики і визначення напрямів розвитку галузі на період до 2030 року.

Проект Стратегії базується на положеннях Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони, Стратегії сталого розвитку «України-2020», схваленої Указом Президента України від 12.01.2015 № 5/2015.

Загальна мета проекту Стратегії полягає у визначенні концептуальних засад формування та реалізації державної політики в галузі транспорту, спрямованих на створення інтегрованого до світової транспортної мережі ефективно функціонуючого транспортного комплексу України, підвищення інвестиційної привабливості транспортної галузі, задоволення потреб населення у перевезеннях та покращення умов ведення бізнесу задля стійкого економічного та соціального розвитку країни.

Проект Стратегії розміщено на офіційному сайті Мінінфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність/Проекти нормативно-правових актів».

Зауваження і пропозиції до проекту Стратегії просимо направляти до Мінінфраструктури на поштову адресу: 01135, м. Київ, пр-т. Перемоги, 14, та на електронну адресу: obgovorennia@mtu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту Стратегії від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться Міністерством інфраструктури України до 25.04.2017 включно в письмовому та електронному вигляді.



ВСІ Новини