Для людей
з порушенням зору

    Новини    13 Квітня 2017, 14:32
Версiя для друку


Ми докладемо усіх зусиль, щоб протягом п’ятилітнього періоду Україна отримала якісні автошляхи, - Володимир Омелян

13 Квітня 2017, 14:32

Ми докладемо усіх зусиль, щоб протягом п’ятилітнього періоду Україна отримала якісні автошляхи і ми перейшли до будівництва автобанів. Це наша мета і я вірю, що ми зробимо її реальністю. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, відкриваючи першу міжнародну виставку-форум «АВТОТРАСА: Мости. Дороги. Тунелі 2017".

Володимир Омелян наголосив, що сьогодні, 13 квітня 2017 року, відбуваються дві важливі події у сфері транспорту та дорожнього господарства: відкриття тематичної виставки та представлення в стінах Верховної Ради законопроекту щодо стимулювання розвитку ринку електричного транспорту в Україні: "Сьогодні ми на площадці Верховної Ради запускаємо законопроект, який стимулюватиме розвиток ринку електромобілів в Україні. Електричний транспорт - це надзвичайно нова прогресивна галузь, яка зараз переживає бум у світі. І Україна має шанс стати активним учасником цього процесу". Міністр інфраструктури України наголосив, що розвиток ринку електрокарів - це інвестиція у майбутнє, а розвиток дорожнього господарства - інвестиція у сьогодення: «Ми однаково інвестуємо як в майбутнє, так і в сьогодення. Українські дороги повинні бути іншими, повинні бути кращими, для цього необхідна найкраща техніка від провідних виробників, в першу чергу, я сподіваюсь, українських".

Володимир Омелян зазначив, що Уряд вже багато зробив спільно з парламентом в минулому році: "Схвалено Закон про дорожній фонд, згідно якого акцизи від продажу пального підуть на українські дороги, а отже, вони будуть інвестовані в людей, в нові робочі місця, в нову техніку і в нову якість українських автошляхів. Ми децентралізуємо Укравтодор. Ця компанія буде гнучкою, мобільною, швидкою і хештег #яненавиджуукравтодор повинен зникнути. Певен, керівник Укравтодору Славомір Новак наблизить стан українських автошляхів до європейського".

"Нещодавно один з моїх кумирів Ілон Маск оголосив, що людство в 2035 році зможе долетіти до Марса за 80 днів. Я би дуже хотів, щоб українські автошляхи до того часу якісно відрізнялися від поверхні Марсу, щоб ми не зустріли звичну для себе реальність і там. Ми докладемо усіх зусиль, щоб протягом п’ятилітнього періоду ми отримали якісні шляхи по всій Україні", - додав Володимир Омелян.

666 681 680 679 678 677 676 675 674 673 672 671 670 669 668 667 682



ВСІ Новини