Для людей
з порушенням зору

    Новини    8 Червня 2017, 08:59
Версiя для друку


Міністерство інфраструктури спростовує інформацію про розширення присутності авіакомпанії Pegasus Airlines в Україні.

8 Червня 2017, 08:59

Міністерство інфраструктури спростовує інформацію, яка вчора з'явилася у низці ЗМІ із посиланням на Заступника міністра з питань європейської інтеграції Віктора Довганя, стосовно розширення присутності авіакомпанії Pegasus Airlines в Україні.

 Наголошуємо, що відповідної новини на офіційному сайті Міністерства інфраструктури не було. Одним із головних векторів діяльності міністерства є забезпечення можливості для наших громадян літати, в першу чергу до країн Європи, дешево. А це може дати тільки конкуренція на ринку авіапослуг, яка з'явиться з появою нових гравців. Міністерство дійсно веде переговори із низкою лоукост-авіакомпаній, але називати формат співпраці та іншу більш детальну інформацію до завершення переговорів є некоректно. Під час зустрічей представників іноземних авіакомпаній з керівництвом міністерства обговорюються різні формати роботи авіакомпаній в Україні, зокрема, й відкриття дочірніх підприємств. Проте, формат роботи таких авіакомпанії знаходиться в стадії обговорення.

Наразі говорити про розширення присутності саме Pegasus Airlines в Україні підстав немає. Просимо всі засоби масової інформації, які вчора дали відповідну новину із посиланням на Віктора Довганя, також розмістити офіційне спростування прес-служби міністерства.



ВСІ Новини