Для людей
з порушенням зору

    Новини    27 Червня 2017, 22:24
Версiя для друку


"Бориспіль" має укласти угоду з "Ryanair" протягом двох тижнів, - Володимир Омелян

27 Червня 2017, 22:24

ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" має укласти угоду з авіакомпанією "Ryanair" протягом двох найближчих тижнів. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ефірі телеканалу "Еспресо".

"Контракт аеропорта "Львів" із "Ryanair" уже підписано, контракт "Борисполя" з "Ryanair" буде підписано впродовж найближчих двох тижнів. Ми суттєво знизили аеропортові збори в "Борисполі" для усіх авіакомпаній", - заявив Володимир Омелян.

Міністр також наголосив, що можливість громадян подорожувати пришвидшить розвиток України: "Ціна $300-500 польоту до Європи - це неправильно. 80% українців, які ніколи не покидають межі області, - це неправильно. Коли ціна буде 20-30 євро, буде інший підхід. Українці, які подорожуватимуть, вимагатимуть від місцевої та центральної влади змін сьогодні. Вони порівнюватимуть Київ із Парижем, Міланом, Берліном і питатимуть, чому в нас не так".

За словами очільника міністерства, державна політика - здешевити квитки для українців і для туристів: "Лоукост не лише вивозитиме українців, але й залучатиме пасажирів у зворотньому напрямку. Це означає масовий туризм до українських міст і надходження до бюджету. Сподіваємося, цього року окрім "Ryanair" ще щонайменше дві компанії оголосять про свої польоти в Україну".



ВСІ Новини