Для людей
з порушенням зору

    Новини    18 Серпня 2017, 11:12
Версiя для друку


Відбулося чергове засідання Комісії з розподілу дозволів ЄКМТ

18 Серпня 2017, 11:12

4 та 15 серпня 2017 року відбулися засідання Комісії з розподілу дозволів ЄКМТ (далі – Комісія), на яких розглядались питання перерозподілу та переоформлення дозволів ЄКМТ українським перевізникам.

За інформацією Державної служби з безпеки на транспорті декілька транспортних підприємств, у зв’язку із припиненням своєї діяльності, повернули дозволи ЄКМТ, які були ними отримані згідно основного розподілу від 22.12.2016.

Станом на 04.08.2017 залишок нерозподілених та незабраних дозволів ЄКМТ складав:

дозволи ЄКМТ категорії «Євро-4 безпечний» і вище – 26 шт.;

дозволи ЄКМТ категорії «Євро-5 безпечний» і вище – 88 шт.;

прав роботи по Угорщині – 17 шт.;

прав роботи по Греції – 1 шт;

прав роботи по Росії – 1 шт;

прав роботи по Італії – 11 шт.

Члени Комісії одноголосно прийняли рішення, що зазначений залишок повинен розподілятись відповідно до пункту 10 розділу IV Порядку проведення конкурсу та видачі дозвільних документів Європейської Конференції Міністрів Транспорту, затвердженого наказом Міністерства транспорту України від 20.08.2004 № 757 (із змінами) зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 31.08.2004 № 1076/9675.

Для цього на підставі інформації, наданою Державною фіскальною службою, сформовано рейтинг виконаних перевезень за I-III квартали 2016 року в розрізі транспортних засобів, які здійснили найбільшу кількість перевезень вантажів за зазначений період. Цей рейтинг було трансформовано у зведену таблицю перевізників по коду ЄДРПОУ. Права роботи по країнах, що встановили обмеження щодо в’їзду на свою територію за дозволами ЄКМТ, надавались тим перевізникам, які отримали додаткові дозволи ЄКМТ і мають найбільші показники виконаних перевезень до цих країн своїми транспортними засобами.

Таблицю перерозподілу можна переглянути за посиланням.

Крім того, на засіданнях розглядалось питання переоформлення дозволів ЄКМТ українським перевізникам у зв’язку із зміною реквізитів, втратою, вилученням та викраденням.

Таблиці переоформлення можна переглянути за посиланням.

Звертаємо увагу перевізників на необхідність своєчасного отримання виділених дозволів ЄКМТ.



ВСІ Новини