Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    29 Серпня 2017, 11:01
Версiя для друку


Інформація щодо проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» щодо врегулювання ринку таксі

29 Серпня 2017, 11:01

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до  деяких постанов Кабінету Міністрів України» щодо врегулювання ринку таксі   підготовлено Міністерством інфраструктури України з метою врегулювання ринку автомобілів такі в Україні.

Проектом постанови передбачається внести зміни до низки постанов Кабінету Міністрів України в частині запровадження обов’язкової умови наявності номерних знаків на жовтому фоні на тих автомобілях, якими надаються послуги з пасажирських перевезень автомобільним транспортом на таксі у відповідності до отриманої ліцензії.

Досягнення поставленої мети буде здійснюватися шляхом уведення норм при яких автомобільні перевізники, які мають намір або вже здійснюють перевезення на таксі, будуть зобов’язані ідентифікувати таку діяльність шляхом перереєстрації автомобілів таксі з отриманням номерних знаків на жовтому фоні.

Під час здійснення контролю правоохоронні органи, а також працівники Державної служби України з безпеки на транспорті зможуть оперативно і об’єктивно оцінювати відповідність транспортного засобу ліцензованому автомобільному перевізнику.

У разі, якщо під час виявлення транспортного засобу з ознаками таксі на ньому будуть відсутні номерні знаки на жовтому фоні, органи контролю будуть мати можливість оперативно застосувати штрафні санкції та не допустити надання незаконних та небезпечних послуг з таксі.

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до  деяких постанов Кабінету Міністрів України»

Пояснювальна записка

Порявняльна таблиця



ВСІ Оголошення