Для людей
з порушенням зору

    Новини    8 Вересня 2017, 18:59
Версiя для друку


ПАТ «Укрпошта» має наміри наміри розширити співробітництво з Державним поштовим бюро Китаю

8 Вересня 2017, 18:59

7 вересня 2017 року заступник Міністра інфраструктури України Казначеєва Н.О. за участі першого заступника генерального директора ПАТ «Укрпошта» провела переговори з делегацією Державного поштового бюро Китаю (центральний орган виконавчої влади Китайської Народної Республіки в галузі поштового зв’язку) на чолі із заступником генерального директора п. Жао Сяогуанг.

Під час зустрічі були обговорені шляхи розширення співробітництва між КНР та Україною у галузі поштового зв’язку, транспортних перевезень пошти, можливості розширення співробітництва щодо проекту «Шовкового шляху» з Китаю до України тощо.

Результатом переговорів стало підписання сторонами протоколу зустрічі, що зафіксував наміри розширення співробітництва в галузі реформування та розвитку поштового зв’язку та експрес-перевезень, організації обміну досвідом та навчанням, поглиблення та зміцнення співпраці у рамках Всесвітнього поштового союзу між призначеними операторами поштового зв’язку обох країн.

Довідково:

Китай є світовим лідером із розвитку електронної комерції та супутньої логістичної інфраструктури. Група «Китайська пошта» є найбільшим за масштабами діяльності поштовим оператором світу: більше 800,000 співробітників та понад 80,000 відділень. Щодня Китайська пошта обробляє близько 100 млн. відправлень.



ВСІ Новини