Для людей
з порушенням зору

    Новини    16 Серпня 2018, 16:36
Версiя для друку


Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Іран в Україні та Республіці Молдова Мохаммадом Бехешті-Монфареда

16 Серпня 2018, 16:36

Сьогодні, 16 серпня 2018 року, Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Іран в Україні та в Республіці Молдова Мохаммадом Бехешті-Монфареда у зв’язку із завершенням його дипломатичної місії в Україні.

Володимир Омелян висловив вдячність пану Мохаммаду Бехешті-Монфареду за роботу в Україні та висловив сподівання на подальшу співпрацю між двома країнами у сфері реалізації інфраструктурних проектів.

«Я щиро вдячний пану Послу за активну співпрацю та взаєморозуміння. За період нашої спільної роботи реалізована низка інфраструктурних проектів, зроблено вагомий внесок у розвиток українсько-іранських відносин та окреслені плани на подальше співробітництво. За цей час пан Посол став справжнім другом Міністерства інфраструктури та України. Я щиро зичу успіхів пану Послу у подальшій професійній діяльності», - наголосив Володимир Омелян.

Пан Мохаммад Бехешті-Монфаред, зі свого боку, висловив вдячність Володимиру Омеляну за конструктивний діалог та здобутки у розвитку інфраструктурних взаємовідносин між країнами.
Під час зустрічі сторони підбили підсумки спільної роботи та обговорили питання подальшого співробітництва України та Ірану у сфері морського, автомобільного, повітряного та залізничного транспорту.



ВСІ Новини