Для людей
з порушенням зору

    Новини    17 Серпня 2018, 14:32
Версiя для друку


Укладено новий контракт з Ігорем Смілянським

17 Серпня 2018, 14:32

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян підписав новий контракт з Ігорем Смілянським. Він призначений генеральним директором ПАТ «Укрпошта». Новий контракт укладений строком на три роки (до 30 червня 2021).

Володимир Омелян подякував Ігорю Смілянському за сумлінну роботу та позитивні зміни на Укрпошті за минулі роки.

«Я дуже щасливий, що пан Смілянський на своїй посаді має повну підтримку як Президента України, Прем’єр - Міністра, так і мою особисту. Є підтримка плану реформ Укрпошти. Те, що робить Ігор Смілянський в Укрпошті, насправді, фантастичні речі, що ще декілька років вважались недосяжними. Коли ми говоримо про електронну комерцію, яка зараз переживає свій бум у світі і тренд  чіткий до зростання, коли ми говоримо про оновлення рухомого складу, закупівлю нових вантажівок, комп’ютерів, будівництво нового логістичного центру – це все Смілянський і його команда», - підкреслив Володимир Омелян.

Довідково: За минулий рік Укрпошта збільшила свій дохід майже на 19%, він становив 5,5 млрд грн. Середня заробітна плата в компанії за 2 роки зросла на 91%. Укрпошта оновила шосту частину автопарку та почала комп’ютеризацію сільських відділень. З початку поточного року NPS (індекс лояльності клієнтів) компанії зріс на 25%.



ВСІ Новини