Для людей
з порушенням зору

    Новини    31 Серпня 2018, 17:22
Версiя для друку


Державно-приватне партнерство у морських портах України – єдиний можливий успішний шлях для їх подальшого розвитку, - Юрій Лавренюк

31 Серпня 2018, 17:22

Державно-приватне партнерство у морських портах України – єдиний можливий успішний шлях для їх подальшого розвитку. Про це заявив заступник Міністра інфраструктури Юрій Лавренюк під час участі у засіданні Ради Асоціації портів України «Укрпорт», яке відбулось 31 серпня 2018 року в м.Одеса.

Учасники засідання обговорили питання управління безпекою на морському і річковому транспорті України, законодавчі ініціативи щодо інвестицій в об’єкти портової інфраструктури та розвиток галузі в цілому.

Юрій Лавренюк наголосив, що залучення вітчизняних та іноземних інвестицій у морську та річкову галузь дасть змогу реалізації багатьох проектів державно-приватного партнерства, зокрема, у формі концесії: «Державно-приватне партнерство у морських портах України – єдиний можливий успішний шлях для їх подальшого розвитку. Саме концесія є найбільш поширеною у світі формою здійснення державно-приватного партнерства. Прийняття законопроекту "Про концесії" дасть змогу вивести морську галузь і  інфраструктуру в цілому на новий рівень. Світові інвестори приносять світові стандарти у країну, сприяють збільшенню робочих місць і розвитку територій присутності. Прийняття закону забезпечить стале зростання інвестицій до країни та розвитку економіки. Я вірю, що вже найближчим часом цей законопроект буде проголосовано Верховною Радою », - підкреслив Юрій Лавренюк.



ВСІ Новини