Для людей
з порушенням зору

    Новини    20 Листопада 2018, 17:25
Версiя для друку


Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч із Комерційним директором авіакомпанії Wizz Air Георге Михалопулос

20 Листопада 2018, 17:25

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч із Комерційним директором авіакомпанії Wizz Air Георге Михалопулос. Зустріч відбулася сьогодні, 20 листопада 2018 року, в Міністерстві інфраструктури України. У заході також взяв участь очільник Державіаслужби Олександр Більчук, Директор Офісу з залучення та підтримки інвестицій, Головний радник Прем’єр-міністра України з питань інвестицій Даніель Білак та представники Групи підтримки реформ при Міністерстві інфраструктури.

Сторони обговорили результати роботи авіакомпанії на українському ринку за 10 років, а також окреслили перспективи на майбутнє.

Володимир Омелян наголосив, що розширення сегменту бюджетних авіаперевезень є одним із ключових завдань, яке він поставив перед собою як Міністр інфраструктури: «Українці прагнуть подорожувати більше, і ми повинні дати їм таку можливість, в першу чергу, через розширення сегменту лоукост-перевезень. Частка лоукостів в міжнародних рейсах вже становить близько 30%, а до 2030 року вона має становити щонайменше 50%. Міністерство інфраструктури веде досить агресивну політику із здешевлення перельотів для українців, наразі така «агресія» викликає зміну політики авіакомпаній, переформатування ринку та схвалення від пасажирів. Ще раз наголошую: ми виходимо з інтересів, насамперед, українського пасажира. І ситуація, яка наразі склалася на українському ринку, засвідчує, що ми абсолютно праві».

КомерційниЙ директор авіакомпанії Wizz Air Георге Михалопулос подякував Міністру інфраструктури України та очільнику Державіаслужби за підтримку та наголосив на зацікавленості авіакомпанії у розширенні її присутності в Україні.

«Ми вітаємо всі ініціативи, спрямовані на здешевлення квитків та розширення географії польотів для українців. Ми прагнемо, щоб лоукост-перевізники більше заходили в регіональні аеропорти, щоб авіа-подорожі були доступними для кожного українця. І це вже наше завдання – розбудувати мережу регіональних летовищ. Вірю, що завтрашня зустріч Президента України Петра Порошенка із керівництвом авіакомпанії Wizz Air окреслить нові перспективи співпраці, переваги від яких відчує український пасажир», - додав очільник Міністерства.

 

 



ВСІ Новини