Для людей
з порушенням зору

    Новини    3 Травня 2019, 16:41
Версiя для друку


Володимир Омелян провів зустріч із головою НКРЗІ Олександром Животовським

3 Травня 2019, 16:41

Сьогодні, 3 травня 2019 року, Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч із головою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) Олександром Животовським. Участь у зустрічі також взяли: Директор Директорату цифрової інфраструктури на транспорті Міністерства інфраструктури Фарід Сафаров та В.о. Генерального директора ДП «Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки» Олександр Озеран.

Учасники зустрічі обговорили співпрацю в рамках пілотного проекту Міністерства інфраструктури «Інтернет речей на дорогах на базі технології зв’язку п’ятого покоління 5G» та перспективи розвитку 5G в Україні.

В ході зустрічі очільник НКРЗІ висловив підтримку інноваційним проектам, які ініціює Міністерство інфраструктури, та зауважив, що Комісія готова надавати допомогу у їх реалізації.

Володимир Омелян у свою чергу подякував НКРЗІ за підтримку та зауважив, що реалізація проекту стала можливою завдяки плідній співпраці Міністерства з НКРЗІ, зокрема, щодо надання дозволу на проведення пілотного проекту, який має показати ефективність використання технології зв’язку п’ятого покоління.

Сторони також обговорили перспективи імплементації 5G в Україні, можливі радіочастотні ресурси для його реалізації та подальшу співпрацю Міністерства інфраструктури з НКРЗІ.



ВСІ Новини