Для людей
з порушенням зору

    Новини    10 Грудня 2019, 16:15
Версiя для друку


Міністерство інфраструктури та Фонд державного майна забезпечать прозорий та конкурентний конкурс на оренду майна аеропорту Бориспіль

10 Грудня 2019, 16:15

Міністерство інфраструктури та Фонд державного майна забезпечать прозорий та конкурентний конкурс на оренду майна аеропорту Бориспіль. Про це заявили Міністр інфраструктури Владислав Криклій та голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко, сьогодні, 10 грудня 2019 року.

«Питання оренди у аеропорту Бориспіль не вирішено з квітня 2018 року. Раніше для оренди площ в аеропорту Бориспіль виставлявся один великий лот, це фактично обмежувало коло учасників конкурсу. До сьогодні процедура не була змінена. Якщо ми хочемо отримувати з оренди більше – ми маємо по іншому до цього підходити. Що наразі пропонується? У нас спільна позиція з Фондом державного майна – має бути конкуренція між потенційними орендарями. Хто запропонує найкращі умови – той орендуватиме», - зазначив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

«Ми домовилися з Міністерством інфраструктури, що в оренду передаватимуться тільки об’єкти з визначеною площею та цільовим призначенням. Це сприятиме прозорості проведення конкурсу та допоможе більш ефективно використовувати державне майно», - підкреслив голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко.

Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» має намір передати на конкурсних умовах в оренду площі, розташовані у Терміналі F та D. Це сприятиме підвищенню якості обслуговування пасажирів та збільшенню доходів державного підприємства – балансоутримувача.

Конкурс організовує та проводить Регіональне відділення Фонду державного майна по Київській, Черкаській та Чернігівських областях.

Детальна інформація щодо потенційних об’єктів оренди розміщена на сайтах ФДМ та Міністерства інфраструктури.

Потенційні орендарі мають звернутись до Регіонального відділення Фонду державного майна по Київській, Черкаській та Чернігівських областях у разі зацікавленості об’єктами за тел. (044) 2002526 або 03039, м. Київ, пр-т Голосіївський, 50.

Термінал D: Потенційні об'єкти оренди

Термінал F: Потенційні об'єкти оренди

Залишкові вартості об’єктів у терміналах D та F

 



ВСІ Новини