Для людей
з порушенням зору

    Новини    13 Січня 2020, 15:19
Версiя для друку


13 січня оголошено про намір передати в оренду державне майно, що перебуває на балансі ДП «МА «Бориспіль», - Владислав Криклій

13 Січня 2020, 15:19

13 січня 2020 року оголошено про намір передати в оренду державне майно, що перебуває на балансі ДП «МА «Бориспіль». Про це заявив Міністр інфраструктурі Владислав Криклій.

Міністр інфраструктури наголосив, що має бути конкуренція між потенційними орендарями, що забезпечить найкращі умови оренди для держави та якісний сервіс для пасажирів: «Саме для цього Міністерство інфраструктури разом з Фондом державного майна вирішили, що в оренду передаватимуться тільки об’єкти з визначеною площею та цільовим призначенням».

Офіційне видання Фонду державного майна України «Відомості приватизації» від 13 січня 2020 року № 2 (1282) розмістило оголошення орендодавця – регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях, про намір передати в оренду державне майно, що перебуває на балансі ДП «МА «Бориспіль».

З переліком майна, що пропонується для передачі в оренду можна ознайомитися на офіційному вебсайті Фонду державного майна України у розділі Офіційне видання → газета «Відомості приватизації».

Міністерством інфраструктури України ще 26 грудня 2019 року розглянуто питання щодо можливості передачі в оренду державного нерухомого майна, що перебуває на балансі ДП «МА «Бориспіль» та направлено відповідні висновки регіональному відділенню Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях.

Заяви про оренду зазначених об’єктів приймаються протягом десяти робочих днів після опублікування оголошення за адресою: 03039, м. Київ, просп. Голосіївський, 50, Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях, тел. 200-25-26.

Заяви подаються в окремому конверті з написом «Заява про оренду» із зазначенням найменування та місцезнаходження об’єкта оренди.

У разі надходження двох і більше заяв на один об’єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди відповідно до вимог абз. 3 частини четвертої ст. 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».



ВСІ Новини