Для людей
з порушенням зору

    Новини    21 Лютого 2020, 16:44
Версiя для друку


Поїзд, з якого зняли громадянку Китаю з симптомами респіраторного захворювання, пройшов санітарну обробку та готується до повернення. Короновірус у пасажирки з Китаю не підтверджений

21 Лютого 2020, 16:44

Поїзд, з якого зняли громадянку Китаю з симптомами респіраторного захворювання, прибув до місця призначення. Пасажири рейсу пройшли медогляд на вокзалі у Москві, ознак захворювання не виявлено. Поїзд пройшов санітарну обробку та готується до повернення в Україну.

Фахівці Укрзалізниці на постійному зв'язку з поїзною бригадою.

За інформацією російської сторони, результати лабораторних досліджень громадянки Китаю на новий коронавірус – негативні. Вона перебуває у Брянській обласній інфекційній лікарні. Із числа контактних осіб по вагону у інфекційну лікарню також госпіталізовано 5 громадян України (2 чоловіків і 3 жінок). Їхній стан нормальний, скарг немає, проводяться лабораторні дослідження.

У відчепленому вагоні перебувають 6 громадян України, які відмовились від госпіталізації. Харчування, опалення і санітарні умови у відчепленому вагоні забезпечені. Підтримуються робочі контакти із російською стороною. Після отримання результатів лабораторних досліджень госпіталізованих пасажирів, буде прийнято рішення щодо їх подальшого прямування та щодо повернення вагону, який перебуває на санітарній стоянці у Брянську.

Поїзди Укрзалізниці укомплектовані епідукладками, проведено відповідний інструктаж провідників.

Створено штаб оперативного реагування в Укрзалізниці. Ситуація перебуває на контролі Міністерства інфраструктури України.



ВСІ Новини