Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    25 Березня 2020, 17:37
Версiя для друку


Міністерство інфраструктури Італії спільно з Міністерством охорони здоров’я розробило форму особистої заяви водія вантажного транспортного засобу, яка повинна заповнюватися кожною особою, що в’їжджає на територію країни

25 Березня 2020, 17:37

Інформуємо, що у зв’язку з введеними в Італійській Республіці обмеженнями на пересування фізичних осіб територією країни, та на виконання чинних урядових актів Італійської Республіки, спрямованих на протидію поширенню вірусу коронавірусу «COVID-19», Міністерство інфраструктури Італії спільно з Міністерством охорони здоров’я розробило форму особистої заяви водія вантажного транспортного засобу, яка повинна заповнюватися кожною особою, що в’їжджає на територію країни.

Бланк заяви (неофіційний переклад з італійської)

Інструкція щодо заповнення заяви

Заяви заповнюються при перетині італійського кордону і підписуються в присутності представника поліції. Просимо врахувати, що під час поліцейської перевірки зазначені заяви вилучаються і водії повинні заповнити нові. У зв’язку з цим рекомендуємо українським перевізникам заздалегідь подбати про наявність достатньої кількості бланків заяв, для їх заповнення в дорозі. Такий режим діятиме до 3 квітня 2020 року.

Звертаємо увагу, що водіям транспортних засобів дозволено перебувати в Італії 72 години. Цей період може бути продовжено ще на 48 годин в разі вмотивованої необхідності. У такому випадку необхідно заповнити додаткову заяву. 

 

 



ВСІ Оголошення