Для людей
з порушенням зору

    Новини    9 Квітня 2020, 09:58
Версiя для друку


Використовуємо всі можливості «безпечної готівки» для запровадження е-квитка та цифрових сервісів на транспорті, - Владислав Криклій

9 Квітня 2020, 09:58

Міністерство інфраструктури та VISA відкривають нові можливості для всіх клієнтів галузі, які сплачують адміністративні та транспортні послуги он-лайн.

VISA готова ділитись технологіями та сприятиме зниженню міжбанківської комісії (інтерчейндж) для більш вигідного та зручного користування платіжним сервісом PayGovUa, який вже обслуговує e-transport.gov.ua.

Цей платіжний сервіс дає можливість перевізникам зручно сплачувати послуги з бронювання дозволів. ДП "Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки" працює над розширеннями послуг, доступних на e-transport.gov.ua, які також можна буде сплатити з використанням PayGovUa.

«Ми хочемо максимально підготувати інфраструктуру до повноцінного функціонування після завершення карантину й використовуємо всі можливості «безпечної готівки». Оплата послуг он-лайн через платіжну систему нашого партнера VISA стане більш вигідною, ніж готівкова, як для перевізників так і для пасажирів», - зауважив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Міністерство інфраструктури та ДП "Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки" працюють над запуском SmartTicket - єдиного електронного квітка, який дозволить пасажирам користуватися всіма видами транспорту (залізничний, міський, авіа) всіх перевізників на території України.

Читайте цікаві новини на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii



ВСІ Новини