Для людей
з порушенням зору

    Новини    30 Квітня 2020, 11:37
Версiя для друку


Концесійні договори готуються для підписання, - Владислав Криклій

30 Квітня 2020, 11:37

Незважаючи на ускладнення логістичних процесів у всьому світі, викликаних пандемією COVID-19, процес передачі українських морських портів у концесію триває. Про це повідомив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

“Концесія залишається основним шляхом модернізації та подальшого розвитку українських морських портів і не тільки. Концесійні договори обов’язково будуть укладені, підготовка триває”, - зазначив Владислав Криклій.

29 квітня 2020 року в онлайн-форматі відбулось друге засідання Робочої групи з питань узгодження положень концесійного договору щодо проєкту в порту “Ольвія”, учасники якого розглядають другу редакцію змін до документа. Договором передбачатиметься, що у розвиток морського порту “Ольвія” буде інвестовано 3,4 млрд грн.

Міністерство інфраструктури домоглося перегляду рішення Шостого апеляційного суду м. Києва щодо зупинення дії наказу про затвердження результатів концесійного конкурсу в Херсонському порту та його переможця. “Суд задовольнив та скасував заходи забезпечення позову. Однак, щоб остаточно зняти всі обмеження, провести переговори та укласти договір, необхідне рішення Верховного Суду України. Зі свого боку, ми докладаємо всіх можливих зусиль для підтримки та захисту кожного нашого інвестора та кожної концесії”, - додав Владислав Криклій.

Розгляд справи Верховним Судом очікується на початку травня.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.



ВСІ Новини