Для людей
з порушенням зору

    Новини    15 Травня 2020, 12:55
Версiя для друку


Цьогоріч в Одеській області буде відновлено вдвічі більше доріг, ніж у 2019-му, - Владислав Криклій

15 Травня 2020, 12:55

У 2020 році в рамках програми “Велике будівництво” в Одеській області буде відновлено рекордну кількість доріг – близько 133 км. Це вдвічі більше, ніж було зроблено минулого року. Про це повідомив Міністр інфраструктури Владислав Криклій у ході робочого візиту в Одеську область сьогодні, 15 травня.

“Цьогоріч у рамках “Великого будівництва” в Одеській області буде побудовано та відремонтовано вдвічі більше доріг, ніж у 2019-му. Це близько 133 км. Регіон отримав 2,7 млрд грн з держбюджету на реалізацію цієї програми”, - зазначив очільник Міністерства.

За його словами, на ремонт доріг державного значення буде спрямовано майже 1,9 млрд грн, що у півтора раза більше, ніж минулого року. Ще 54 км автошляхів в області планується відновити за рахунок коштів, залучених під державні гарантії. На оновлених дорогах будуть встановлені сучасні комплекси автоматичного габаритно-вагового контролю Weigh-in-Motion («Зважування у русі»).

“Ми ремонтуємо не лише дороги. Один зі стратегічних об'єктів дорожньої інфраструктури Одеської області – міст через Хаджибейський лиман, розташований на автошляху М-05 “Київ-Одеса”. Його капремонт був розпочатий у 2008-му. У 2019-му реанімували цей проєкт. Сподіваюсь, що до кінця цього року будуть завершені роботи на правій стороні мосту і відновиться рух на трьох смугах”, - відмітив Владислав Криклій.

У рамках робочого візиту очільник Міністерства разом з головою Комітету ВР з питань транспорту та інфраструктури Юрієм Кісєльом, головою Державної служби безпеки на транспорті Олександром Погорілим та головою Одеської ОДА Максимом Куцим оглянули стан будівництва Хаджибейського мосту на автошляху М-05 та обговорили план подальших дій з реалізації проєкту.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.



ВСІ Новини