Для людей
з порушенням зору

    Новини    25 Червня 2021, 19:30
Версiя для друку


Стратегічна нарада Міністерства інфраструктури з керівництвом ЄБРР щодо галузевих проєктів співпраці

25 Червня 2021, 19:30

25 червня відбулася нарада за участі Міністра інфраструктури Олександра Кубракова та представників Європейського банку реконструкції та розвитку. Серед стратегічних тем – спільні проєкти з Укравтодором, Укрзалізницею, Укрпоштою, співпраця з реформування водного транспорту, концесій, а також розвиток електротранспорту.

Сторони відзначили прогрес у частині проєктів, однак наголосили на необхідності посилення комунікації для реалізації низки інших. Міністр наголосив на важливості перегляду та оцінки спільних проєктів з точки зору ефективності та першочерговості впровадження.

Представники ЄБРР підкреслили значення екологічної складової при розробці та реалізації спільних проєктів. Мають бути враховані Цілі сталого розвитку та завдання Green Deal.

Сторони домовилися про проведення додаткових зустрічей щодо оптимізації строків втілення спільних проєктів з Укрпоштою, АМПУ, Украерорухом.

Серед інших важливих перспективних напрямків, представники ЄБРР виділили проєкти з покращення дорожньої безпеки не тільки на дорогах державного значення, але й у містах.



ВСІ Новини