Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    10 Квітня 2023, 12:10
Версiя для друку


Запрошуємо взяти участь у серії онлайн-практикумів!

10 Квітня 2023, 12:10

Шановні панове!

Ми запрошуємо вас взяти участь у серії онлайн-практикумів, які мають на меті забезпечити актуальною інформацією про Програму «Енергоефективність громадських будівель в Україні», с приділенням особливої уваги підготовці пропозицій на фінансові питання. Основні переваги участі у тренінгах є:

• КРАЩА ОБІЗНАНІСТЬ про фінансовий та організаційний зміст Програми, у якому знаходяться фонди доступні для ваших Субпроектів

• ПРАКТИЧНІ ПОРАДИ та рекомендації щодо підготовки проектних пропозицій • РОЗУМІННЯ можливих рішень для розвитку ваших проектів, досягнення цілей підвищення енергоефективності та ремонту ваших будівель!

• ЗНАННЯ щодо реконструкції будівель, енергоефективності, оцінки фінансової та кредитної спроможності, екологічного та соціального менеджменту.

У рамках Програми енергоефективності громадських будівель в Україні завдяки операції технічної допомоги, що фінансується в рамках Інвестиційної платформи сусідства (NIP), організовано серію з шести онлайн-семінарів. Під час семінарів будуть вестися записи, доступ до яких буде наданий учасникам.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, зв'яжіться з нами. Якщо ви вже переконалися, будь ласка, зареєструйтеся на участь у майстер-класах. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами. Організатори тренінгів. 

Деталі в прикріпленому файлі. 



ВСІ Оголошення