Для людей
з порушенням зору

    Накази Мінінфраструктури    16 Липня 2021 року
Версiя для друку


НАКАЗ Міністерства інфраструктури України
Про попередню оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти

376     16 Липня 2021 року

МІНІСТЕРСТВО ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

16.07.2021                                                                                                   № 376

 

Про попередню оплату товарів, робіт і послуг,

що закуповуються за бюджетні кошти

 

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 04 грудня 2019 р. № 1070 «Деякі питання здійснення розпорядниками (одержувачами) бюджетних коштів попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти», пунктами 7, 8 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для оновлення рухомого складу для перевезення пасажирів та модернізації залізничної інфраструктури для розвитку пасажирських перевезень (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 р. № 447, а також з метою забезпечення здійснення повноважень Міністерства інфраструктури України щодо управління бюджетними коштами, координації роботи розпорядників і одержувачів коштів  у бюджетному процесі, н а к а з у ю:

1. Установити, що з метою виконання заходів, передбачених підпунктом першим пункту 4 Порядку акціонерне товариство «Українська залізниця» як одержувач бюджетних коштів може здійснювати попередню оплату в рамках закупівель товарів, робіт і послуг за капітальними видатками, що згідно з договорами про закупівлю передбачається надати протягом поточного бюджетного періоду в межах бюджетної програми КПКВК 3101270 «Оновлення рухомого складу для перевезення пасажирів та модернізація залізничної інфраструктури  для розвитку пасажирських перевезень», в розмірі до тридцяти відсотків від загальної вартості договору на поставку на строк до дванадцяти місяців (з урахуванням строку виготовлення пасажирських вагонів).

2. Розмір попередньої оплати за капітальними видатками має бути підтверджений контрагентом за договором на поставку шляхом надання письмового обґрунтування замовнику закупівлі.

3. Акціонерному товариству «Українська залізниця» визначити з числа осіб, що є членами правління та/або виконують обов’язки члена правління цього акціонерного товариства, особу відповідальну за: 

дотримання вимог законодавства при здійсненні попередньої оплати згідно з пунктом 1 цього наказу;

здійснення контролю за дотриманням постачальником за договором поставки термінів поставки, визначених договором, за яким було здійснено попередню оплату.

4. Відділу зовнішніх комунікацій забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства інфраструктури України.

5. Контроль за виконанням цього наказу  залишаю за собою.

 

Міністр                                                                          Олександр КУБРАКОВ



ВСІ Накази Мінінфраструктури