Для людей
з порушенням зору

    Новини    17 Серпня 2015, 13:17
Версiя для друку


Запорізький електровозоремонтний завод підписав контракт на відновлення трамваїв для Одеси

17 Серпня 2015, 13:17

На Запорізькому електровозоремонтному заводі розпочались роботи по відновленню трамваїв, що будуть працювати на вулицях Одеси. Відповідний контракт на організацію ремонтних робіт трамваїв фірми TATRA T3M був підписаний в.о. голови правління ПрАТ «ЗЕРЗ» Олегом Винником 5 серпня.

Згідно з умовами документу всього в ремонт повинні надійти 11 трамвайних вагонів, по 2 з них робота вже розпочалась. Договір передбачає дрібний ремонт, фарбування зовнішніх поверхонь та інтер’єру. Остаточна вартість контракту буде встановлена після підготовки дефектних відомостей, але очікується, що орієнтовно вона становитиме близько 800 тис гривень.

За словами очільника підприємства Олега Винника, освоєння нових ринків – нагальна необхідність для заводу: «Завод має достатньо потужності для збільшення обсягів виконаних ремонтних робіт, тепер справа за активним пошуком нових замовників, при чому ми розглядаємо альтернативні канали збуту продукції. В перспективі ми плануємо продовжити співпрацю по відновленню трамваїв та тролейбусів», – запевнив Олег Винник.

 

Олег Винник очолив Запорізький електровозоремонтний завод у червні 2015 року за результатами конкурсного відбору Міністерства інфраструктури України. Має більш ніж 10-річний досвід роботи у транспортній галузі. Обіймав посади директора «Дніпровського автобусного заводу», «Горлівського авторемонтного заводу», має досвід антикризового управління на підприємстві.



ВСІ Новини