Для людей
з порушенням зору

    Новини    17 Травня 2016, 12:53
Версiя для друку


Екіпаж судна «Перекопський» після 17 місяців перебування в Аргентині повертається в Україну

17 Травня 2016, 12:53

Упродовж 17 місяців на судні «Перекопський», що знаходиться у Республіці Аргентина, перебувають моряки – громадяни України в умовах відсутності будь-якого фінансування. Екіпаж забезпечує охорону судна, що обліковується на балансі державного підприємства «Чорноморсько–Азовське виробничо-експлуатаційне управління морських шляхів». Через  скрутне фінансове становище тривалий час не вирішувалось питання ані щодо  повернення моряків, ані щодо подальшої долі судна «Перекопський».

Завдяки спільним зусиллям Міністерства інфраструктури України, Міністерства закордонних справ України та Благодійної організації Фонду допомоги морякам «Ассоль» була знайдена фінансова можливість і організовані необхідні формальності для повернення моряків в Україну. У  період з 16 травня по 20 травня 2016 р. відбудеться заміна екіпажу судна «Перекопський». Екіпаж для заміни відлітає у Республіку Аргентина 16 травня 2016 року, моряки повернуться в Україну 20 травня о 09:30  за місцевим часом.

Також нове керівництво державного підприємств «Чорноморсько–Азовське виробничо-експлуатаційне управління морських шляхів» відновило раніше припинене співробітництво з Аргентинською стороною та веде перемовини з Судноверфю Ріо-Сантьяго щодо вирішення подальшої долі судна.

 

 



ВСІ Новини