Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    2 Липня 2016, 11:37
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проектів Закону України

«Про ратифікацію Конвенції Міжнародної організації праці 2006 року про працю в морському судноплавстві» та Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з ратифікацією Конвенції Міжнародної організації праці 2006 року про працю в морському судноплавстві»
2 Липня 2016, 11:37

Проекти Закону «Про ратифікацію Конвенції Міжнародної організації праці 2006 року про працю в морському судноплавстві» та Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку ратифікацією Конвенції Міжнародної організації праці 2006 року про працю в морському судноплавстві» (далі – Акти) розроблено Міністерством інфраструктури України у співпраці з Державною службою України з безпеки на транспорті з метою виконання внутрішньодержавних процедур, необхідних для ратифікації та набрання чинності Конвенцією Міжнародної організації праці 2006 року про працю в морському судноплавстві (далі – Конвенція).

Конвенція прийнята на 94-й сесії Генеральної конференції Міжнародної організації праці у м. Женеві 23.02.2006 та набрала чинності 20.08.2013.

Положення Конвенції направлені, перш за все, на покращення соціального захисту моряків, створення справедливих умов зайнятості, забезпечення прав моряків на достойні умови праці та життя на борту судна, охорону здоров’я, медичне обслуговування тощо.

Акти розміщено на сайті Міністерства інфраструктури України (mtu.gov.ua) у розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до Актів слід надсилати до Державної служби України з безпеки на транспорті на адресу: проспект Перемоги, 14, м. Київ, 01135, та/або на електронну поштову адресу: contact@dsbt.gov.ua, itykhonov@i.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовому та/або електронному вигляді упродовж  30 календарних днів з дня опублікування Актів.



ВСІ Оголошення