Для людей
з порушенням зору

    Новини    21 Липня 2016, 18:07
Версiя для друку


Запуск абсолютно нового літака української авіакомпанії є прецедентом, - Євген Кравцов

21 Липня 2016, 18:07

21 липня 2016 року Перший заступник Міністра інфраструктури України Євген Кравцов відвідав захід в Міжнародному аеропорті Бориспіль, присвячений демонстрації нового літака Boeing 737-800 NG, який прибув до України на замовлення авіакомпанії МАУ.

Євген Кравцов зазначив, що прибуття нового літака в Україну – це важливий і правильний крок. Втім, він не має стати одиничним. «Це має стати стимулом для всіх українських авіакомпаній, в тому числі і для МАУ,працювати в напрямку оновлення парку літаків», - підкреслив він.

«Запуск абсолютно нового літака української авіакомпанії є прецедентом. Це демонструє, що українські підприємства здатні розвиватися. Це гарний приклад для інших українських підприємств. Ми сподіваємося, що приклад експлуатації нових повітряних суден створить базу для більшої конкуренції на українському ринку та спонукатиме інших учасників ринку закуповувати нову авіаційну техніку в інтересах українських споживачів. Нові літаки – це не лише комфорт, але й безпека. Мені вдвічі приємно, що це відбувається на теренах аеропорту Бориспіль, який перебуває під управлінням Міністерства інфраструктури України та є наразі флагманом серед аеропортів», - наголосив Перший заступник Міністра інфраструктури України.

 



ВСІ Новини