Для людей
з порушенням зору

    Новини    22 Липня 2016, 15:34
Версiя для друку


Одеський Морський Торговельний Порт підписав меморандум про співробітництво з P&O Maritime

22 Липня 2016, 15:34

Підписання меморандуму з P&O Maritime FZE відбулося 22 липня 2016 року у присутності Міністра Інфраструктури України Володимира Омеляна.

Сторони домовились розглянути можливість інвестування до портової галузі України, а також привнесення компанією P&O Maritime кращих світових практик управління портовими активами.

Документ засвідчує наміри P&O Maritime інвестувати в українські портові активи, а насамперед у буксирувальний флот.

Меморандум дозволить P&O Maritime оцінити потенціал та розробити модель удосконалення існуючої системи маневрових операцій портофлоту Одеського Порту, знайти зони підвищення її ефективності.

«Сьогодні ми підписали документ, який підтверджує готовність України та привабливість наших активів для міжнародних інвесторів. Ні для кого не секрет, що Україна має потребу у залученні партнерів, які крім інвестицій можутьзапровадити ефективну систему управління та підтримувати високі соціальні стандарти. DP World та її дочірня компанія P&O Maritime безумовно саме такі партнери», - зазначив Володимир Омелян.

Одеський Морський Торговельний Порт розташований у північно-західній частині Чорного Моря на перетині історичних шляхів Заходу та Сходу. Порт приймає великі круїзні судна довжиною до 300 м та осадкою до 11,5 м. Технічні можливості порту дозволяють обробляти більш ніж 25 млн тон сухих та 25 млн тон наливних вантажів у рік.

P&O Maritime- лідер з надання морських послуг для урядів та провідних організацій по всьому світу. P&O була заснована 179 років тому та продовжує експлуатувати судна у десятках країн на всіх семи континентах. Сьогодні компанія P&O Maritime є дочірнім підприємством DP World – передового світового портового оператора з більш ніж 60 терміналами на 5 континентах, кінцевим власником якого є Уряд Дубаї.



ВСІ Новини