Для людей
з порушенням зору

    Новини    13 Жовтня 2016, 11:10
Версiя для друку


Всі катери і рятувальники перебувають у бойовій готовності і вийдуть за першим сигналом, - Юрій Лавренюк

13 Жовтня 2016, 11:10

Через сильний буревій та негоду обмежено роботу морських портів України. Про це повідомив заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк.

В Білгород-Дністровському, Одеському морських торговельних портах, а також в портах "Чорноморськ" та "Південний"  через потужний вітер та сильні хвилі обмежено лоцманське проведення суден, швартові та вантажні операції.

Заступник Міністра інфраструктури зазначив, що ситуація перебуває під постійним контролем керівництва Міністерства інфраструктури України.

«Координаційний центр АМПУ працює цілодобово. У зоні відповідальності Морської пошуково - рятувальної служби все під контролем. Всі катери і рятувальники перебувають у бойовій готовності і вийдуть за першим сигналом», -  повідомив Юрій Лавренюк

Зокрема, заступник Міністра інфраструктури зазначив, що в акваторії Одеського морського порту під час шторму затонула яхта «Артеміда» та турецько – рибальська шхуна.

«12.10.2016 отримано інформацію про затоплення яхти «Артеміда» в акваторії Одеського морського порту (причал 18) та затопленні турецької рибацької шхуни, яку раніше було затримано прикордонниками в яхт-клубі "Чорноморський" (не належить до акваторії Одеського морського порту. Обидва судна без екіпажу. Жертв, постраждалих та забруднення навколишнього середовища немає», - інформує Юрій Лавренюк.

Наразі інформації про аварійні події та надзвичайні ситуації не надходило. Руху комерційного і малого флоту в морі не спостерігається



ВСІ Новини