Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    13 Жовтня 2016, 16:55
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України

«Про внесення змін до Закону України «Про поштовий зв'язок»
13 Жовтня 2016, 16:55

Прийняття проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про поштовий зв’язок» обумовлене необхідністю приведення діючого законодавства у сфері поштового зв’язку України у відповідність до положень Директиви Європейського Парламенту та Ради 97/67/ЄС від 15 грудня 1997 р. про спільні правила розвитку внутрішнього ринку поштових послуг Співтовариства та покращення якості обслуговування із змінами, якими встановлюються спільні правила розвитку внутрішнього ринку поштових послуг та вдосконалення якості послуг.

Прийняття Законопроекту сприятиме розвитку сфери поштового зв’язку, що в свою чергу матиме позитивні соціально-економічні та інші наслідки у вигляді: сприяння розвитку ринку поштових послуг; стимулювання конкуренції у наданні поштових послуг; спрощення реєстраційних процедур для поштових операторів; захисту інтересів Держави, користувачів та поштових операторів у сфері надання послуг поштового зв’язку; забезпечення доступності послуг поштового зв’язку для населення та безперебійного надання універсальних послуг поштового зв'язку; реалізації зобов’язань, визначених міжнародними угодами в сфері поштового зв’язку, які є обов’язковими для виконання Державою.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо зазначеного проекту просимо направляти до Мінінфраструктури (Департамент міжнародного співробітництва) на поштову  адресу:  01135  м. Київ, пр-т. Перемоги, 14, або на електронну адресу: olga@mtu.gov.ua або stefanenko-lv@ukrposhta.ua, а також спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України.

Зауваження та пропозиції до проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань прийматимуться Міністерством інфраструктури України протягом місяця з дня оприлюднення.



ВСІ Оголошення