Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    21 Листопада 2016, 14:54
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства інфраструктури України

«Про затвердження змін до Порядку регулювання діяльності автостанцій»
21 Листопада 2016, 14:54

На публічне обговорення виноситься проект наказу Мінінфраструктури «Про внесення змін до Порядку регулювання діяльності автостанцій», розміщений на офіційному веб-сайті Міністерства інфраструктури України – http://mtu.gov.ua.

Проект наказу розроблено Міністерством інфраструктури України відповідно до повноважень, визначених чинним законодавством.

Акт спрямований на вдосконалення законодавчого урегулювання засад організації діяльності автостанцій.

Проект наказу розроблено з метою забезпечення балансу інтересів держави та суб’єктів господарювання, що надають послуги з автостанційного обслуговування, створення прозорих умов відкриття нових та закриття існуючих автостанцій, створення рівних умов доступу всіх перевізників до автостанцій та врегулювання відносин автостанцій та перевізників, обмеження монополізму та розвитку конкуренції.

Мінінфраструктури пропонується досягти зазначеної мети шляхом залучення до розгляду звернень перевізників та прийняття рішень про відкриття, закриття, внесення змін до функціонуючого маршруту, продовження строку дії дозволів на регулярних міжнародних автомобільних маршрутах загального користування представників громадських організацій, що об’єднують суб’єктів господарювання сфери автотранспортних послуг.

Зауваження та пропозиції до проекту акта слід надсилати на адресу Міністерства інфраструктури України: Департамент стратегічного розвитку дорожнього ринку та автомобільних перевезень, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14 (viktor.sasin@mtu.gov.ua), а також до Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 (e-mail: inform@dkrp.gov.ua).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об`єднань приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування проекту акта у письмовому та/або електронному вигляді.

 



ВСІ Оголошення