Для людей
з порушенням зору

    Новини    13 Січня 2017, 11:44
Версiя для друку


Райвис Вецкаганс: «Ми будемо вибудовувати діалог з усіма профспілковими організаціями і шукати компромісні рішення для розвитку кожного порту»

13 Січня 2017, 11:44

В.о. голови Адміністрації морських портів України Райвіс Вецкаганс зустрівся з представниками галузевих профспілок і закликав до зміцнення діалогу між керівництвом галузі та портової громадськістю.

В ході зустрічі керівник позначив своє бачення щодо залучення інвестицій і створення нових робочих місць в морських портах.

«Головним завданням такого потужного підприємства як АМПУ я бачу створення умов для ефективної роботи бізнесу. Сама суть управління державним майном, виходячи з положень Закону «Про морські порти України», повинна бути спрямована на розвиток портів, створення нових підприємств в морських портах, припортових заводів, переробних підприємств. АМПУ повинна створювати умови для залучення інвестицій і для створення робочих місць в морських портах»,— підкреслив керівник.

«Я виступаю, безумовно, за те, щоб зарплати портовиків були ринковими, але при цьому реально відповідали вкладу кожного фахівця в загальну справу. Ми будемо вибудовувати діалог з усіма профспілковими організаціями і шукати компромісні рішення для розвитку кожного порту»,— зазначив в ході зустрічі Райвіс Вецкаганс.

«Ми хочемо, щоб ви бачили в нас надійних партнерів, і щоб той соціальний діалог, з якого ви сьогодні почали свою роботу, тривав»,— зазначив голова профспілки працівників морського транспорту України (об'єднаний) Сергій Бризгалов

 

Довідка:

Державне підприємство «Адміністрація морських портів України» створено в результаті вступу в силу Закону «Про морські порти України» в 2013 році. ДП «АМПУ» є унітарне підприємство, засноване на праві господарського відання, що складається з центрального апарату (м.Київ), головного представництва (м.Одеса), 13 філій в морських портах України, філії «Дельта-лоцман» і налічує понад 8 000 співробітників.

Райвис Вецкаганс призначений в.о. голови Адміністрації морських портів України міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном 12 січня 2017 року.



ВСІ Новини