Для людей
з порушенням зору

    Новини    7 Вересня 2017, 14:06
Версiя для друку


Керівництво Міністерства інфраструктури та ПАТ "Укрзалізниця" провело зустріч із представниками компанії Greenbrier

7 Вересня 2017, 14:06

В продовження діалогу, розпочатого Міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном із компанією Greenbrier під час робочої поїздки Міністра до Вашингтону, 5 вересня в Києві відбулась зустріч керівництва Міністерства, ПАТ Укрзалізниця та представників Greenbrier.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян наголосив, що захід стратегічних інвесторів до України - це нова якість транспортної інфраструктури та розвиток економіки. Заступник Міністра інфраструктури Надія Казначеєва зазначила, що вихід компанії Greenbrier на український ринок може стати важливим кроком для розвитку залізничних перевезень, а також є потужним сигналом для інших іноземних інвесторів: "Міністерство інфраструктури дуже зацікавлене і підтримує таких інвесторів, як Greenbrier, оскільки це не тільки фінансові інвестиції, але й впровадження міжнародного досвіду ефективного управління залізничними вагонами.

В продовження розпочатих раніше переговорів сторони домовилися перейти до більш практичної співпраці, а саме розробки потенційної моделі співробітництва за участі Greenbrier, Укрзалізниці і міжнародних фінансових інституцій. Керівництво компанії Greenbrier висловило зацікавленість у співпраці з ПАТ «Укрзалізниця». В намірах компанії є будівництво близько 10 000 вагонів в Україні з максимальною локалізацією виробництва.



ВСІ Новини