Для людей
з порушенням зору

    Новини    23 Лютого 2018, 17:01
Версiя для друку


Угода між ПАТ «Укрзалізниця» та компанією «General Electric» - перемога, до якої ми йшли з 2016 року, - Володимир Омелян

23 Лютого 2018, 17:01

Сьогодні, 23 лютого 2018 року, в присутності Президента України Петра Порошенка було підписано угоду між ПАТ «Укрзалізниця» та компанією «General Electric», що передбачає модернізацію локомотивного парку та поставку нових локомотивів. У заході взяла участь посол США в Україні Марі Йованович, Президент і Головний виконавчий директор GE Transportation Рафаель Сантана тощо.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян відзначив: «Це важлива подія не лише для Укрзалізниці, а і для всієї України. Це – перемога, до якої ми йшли з 2016 року. Підписана Угода - це мільярд доларів інвестицій в Україну, створення більше тисячі робочих місць, це нові технології, сучасні локомотиви для Укрзалізниці, величезний крок для компанії. Таким чином, протягом короткого періоду ми зможемо повністю замінити флот дизельних локомотивів, а отже, дати стабільність і якість постачання, забезпечити вихід продукції на експорт. Це величезний крок вперед».

«Ми не просто купуємо іноземну техніку – ми її локалізуємо в Україні. Перша партія з 30 локомотивів передбачає локалізацію виробництва на рівні 10%, в подальшому локалізація має вирости до 40%. Це створення нових робочих місць і інвестиції в українську економіку», - додав Міністр інфраструктури України.



ВСІ Новини