Для людей
з порушенням зору

    Новини    27 Лютого 2018, 11:12
Версiя для друку


Розглядається можливість залучення кредитних коштів для завершення будівництва залізнично – автомобільного мостового переходу через Дніпро, - Юрій Лавренюк

27 Лютого 2018, 11:12

27 лютого під головуванням заступника Міністра інфраструктури Юрія Лавренюка відбулась нарада з вирішення питань подальшого фінансування будівництва автомобільної складової залізнично – автомобільного мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві. У нараді взяли участь представники Київської міської державної адміністрації, «Київавтошляхміст», КК «Київавтодор», ПАТ «Укрзалізниця».

Юрій Лавренюк повідомив, що для завершення робіт за проектом добудови автомобільної складової мосту необхідно близько 1 150 238 тис. грн. «ПАТ «Укрзалізниця» розглянула можливість залучення кредитних коштів для завершення робіт з будівництва залізнично – автомобільного мосту через р. Дніпро у м. Києві разом із підходами, введення його в експлуатацію та передачу на баланс КМДА разом із зобов’язаннями за кредитом. Рівень будівельної готовності становить 82,4 %. Ми повинні в найкоротший термін добудувати незавершені складові споруди комплексу та передати автомобільну складову мостового переходу на баланс КМДА. Залізнична складова залишиться на балансі ПАТ «Укрзалізниця».

Вирішено підготувати пропозиції  з точними розрахунками та дорожньою картою для подальшого обговорення питання з потенційними кредиторами.  



ВСІ Новини