Для людей
з порушенням зору

    Новини    28 Лютого 2018, 14:36
Версiя для друку


Відбулося засідання Проектів з технічної допомоги ЄС

28 Лютого 2018, 14:36

Сьогодні, 28 лютого 2018 року в Міністерстві інфраструктури України під головуванням заступника Міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Віктора Довганя відбулося засідання Проектів з технічної допомоги ЄС щодо таблиць відповідності законопроектів законодавству ЄС.

Під час засідання учасники обговорили законопроект про внутрішньо-водний транспорт, про залізничний транспорт, про перевезення небезпечних вантажів та два законопроекти про автомобільний транспорт.

Європейські експерти підтвердили, що всі законопроекти більш, ніж на 80% відповідають нормам законодавства Європейського Союзу та підтримали прийняття їх Верховною Радою України.

Щодо законопроекту №2475-а «Про внутрішній водний транспорт», експерти ЄС запропонували доопрацювати його в Комітеті транспорту Верховної Ради та відправити на повторне перше читання.

Віктор Довгань наголосив, що прийняття зазначених законопроектів є необхідною умовою виконання умов Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом в цьому році.



ВСІ Новини