Для людей
з порушенням зору

    Новини    15 Березня 2018, 17:45
Версiя для друку


Доопрацьований законопроект №2475а «Про внутрішній водний транспорт» враховує всі побажання бізнесу і може бути внесений до парламенту як компромісний, - Володимир Омелян

15 Березня 2018, 17:45

Сьогодні, 15 березня 2018 року, в представництві ЄБРР в Україні відбувся круглий стіл з перспектив впровадження реформи внутрішніх водних шляхів в Україні. Участь у заході взяв Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, Директор представництва ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер, Керівник Офісу підтримки реформ Міністерства інфраструктури Олександра Клітіна, народні депутати України та представники бізнесу.

Міністр інфраструктури України наголосив, що доопрацьований законопроект №2475а «Про внутрішній водний транспорт» враховує всі побажання бізнесу і може бути внесений до парламенту як компромісний: «Ми запізнилися з реформою річки на 20 років. За цей час вантажопотік впав з 60 млн тонн на рік до 7 млн тонн. Ми маємо заповнити Дніпро та інші внутрішні річки вантажним і пасажирським транспортом. Треба зрештою дати старт цій надважливій реформі».



ВСІ Новини