Для людей
з порушенням зору

    Новини    6 Квітня 2018, 15:57
Версiя для друку


Маємо створити законодавче підґрунтя для залучення інвестицій та реформи морських портів, - Юрій Лавренюк

6 Квітня 2018, 15:57

6 квітня 2018 року під головуванням заступника Міністра інфраструктури Юрія Лавренюка відбулось обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння розвитку морегосподарського комплексу», розробленого народними депутатами України Борисем Козирем, Ігорем Кононенком та іншими. У нараді взяли участь представники Адміністрації морських портів України, Європейської Бізнес Асоціації, Американської торгової палати тощо.

Учасники наради розглянули та обговорили зауваження і пропозиції до законопроекту з метою вироблення узгодженої спільної позиції.

Юрій Лавренюк зауважив, що метою законопроекту є вдосконалення функціонування державної системи забезпечення безпеки мореплавства, підвищення ефективності управління морськими портами та розмежування державних і господарських функцій в морських портах.

«Законопроект №7385 сприятиме створенню сприятливих умов для залучення інвестицій, забезпечить реформу морських портів та можливість належного виконання державою зобов’язань за міжнародними договорами у сфері торговельного мореплавства. Даний законопроект безсумнівно матиме позитивний вплив на галузь», - підкреслив Юрій Лавренюк.

За підсумками наради учасники визначились щодо спільної позиції  стосовно законопроекту.



ВСІ Новини