Для людей
з порушенням зору

    Новини    3 Травня 2018, 14:54
Версiя для друку


Траса Одеса-Рені буде завершена цього року, - Володимир Омелян

3 Травня 2018, 14:54

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян в рамках робочої поїздки до Одеської області провів зустріч із Головою Одеської ОДА Максимом Степановим.

«Одеська область демонструє хорошу динаміку з відновлення доріг. Зроблено вже чимало, і я дякую очільнику області за якісну командиру роботу, яка спрямована на результат. Цього року питання ремонту дороги Одеса-Рені - це питання номер один. Я щиро хочу, щоб та траса, яка в 2016 році була однією з найгірших в Україні, стала найкращою в 2018 році. Це доручення Президента України, Прем’єр-міністра і ми повинні це зробити. Ми докладемо для цього всіх зусиль», - заявив Володимир Омелян на брифінгу для преси за підсумками зустрічі.

Голова Одеської ОДА Максим Степанов підкреслив, що ремонт траси Одеса-Рені є ключовим питанням порядку денного роботи місцевої влади: «Трасу Одеса – Рені необхідно в цьому році завершити. Зараз у нас є кошти на будівництво обходу Рені, закінчується будівництво мосту поблизу села Паланка, є відповідний ресурс з митного експерименту і дуже розраховуємо на підтримку Уряду щодо виділення додаткових коштів для завершення дороги Одеса – Рені».

Міністр інфраструктури підкреслив, що дороги будуються мінімум з п’ятирічною гарантією: «На всі дороги, які ми будуємо, починаючи з 2016 року, діє гарантія мінімум 5 років, з цього року, я сподіваюсь, гарантійний термін буде 10 років і більше». 



ВСІ Новини