Для людей
з порушенням зору

    Новини    4 Травня 2018, 13:20
Версiя для друку


Міністр інфраструктури України доручив терміново організувати процес ремонту автошляхів у Миколаївській області

4 Травня 2018, 13:20

Сьогодні, 4 травня 2018 року, за підсумками робочої поїздки до Південних регіонів України, Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів окрему нараду щодо проблемних питань ремонту доріг в Миколаївській області.

У нараді взяв участь очільник Укравтодору Славомір Новак, народний депутат України від Миколаївщини Тарас Кремінь, в.о. Голови Укртрансбезпеки В’ячеслав Дідківський, Заступник голови Миколаївської ОДА з питань розвитку інфраструктури Валентин Гайдаржи, Голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, очільник Служби автомобільних доріг в Миколаївській області Андрій Максименко, керівник  ДП «Миколаївський облавтодор» Микола Радіонов та інші.

Володимир Омелян наголосив, що ситуація, коли кошти на ремонт автошляхів Миколаївщини виділені у розмірі понад 1 млрд гривень, а дороги не ремонтуються, є неприпустимою: «Такого бути не може, що країна під час війни виділяє кошти на ремонт доріг, а місцева влада і дорожні служби не можуть домовитися між собою і організувати процес. Станом на сьогодні Миколаївщина однією з найгірших областей за станом автошляхів та темпами їх відновлення».

Міністр інфраструктури дав доручення терміново організувати процес ремонту доріг в області: «До завтрашнього вечора я чекаю на графік дорожніх робіт по Миколаївській області на цей рік, а також план його виконання. Мене не цікавить, як область і дорожні служби організують процес – мене цікавить результат. Керівництво області звітуватиметься мені щоденно про обсяг робіт, який було виконано за день».

Під час наради було схвалено рішення про відрядження представників керівництва Укравтодору та Укртрансбезпеки до Миколаївської області на два тижні з метою кращої організації процесу ремонту доріг та посилення габаритно-вагового контролю на автошляхах.

«Ще раз звертаюся до представників Миколаївщини: якщо ви всі не знайдете спільної мови між собою і не візьметеся до роботи, будуть прийняті відповідні кадрові рішення. Часу у вас небагато – я чекаю на результат. І Міністерство, і Укравтодор готові надати області всю необхідну підтримку, але працювати замість вас ніхто не буде. Якісні дороги – ось мірило вашої ефективності», - додав очільник Міністерства.

 



ВСІ Новини