Для людей
з порушенням зору

    Новини    20 Червня 2018, 17:11
Версiя для друку


У Міністерстві інфраструктури разом з представниками ЄБРР відбулось обговорення проекту Ukraine Country Strategy 2018-2023

20 Червня 2018, 17:11

Сьогодні, 20 червня 2018 року, під головуванням державного секретаря Міністерства інфраструктури України  Андрія Галущака  відбулась зустріч з представниками ЄБРР з метою обговорення проекту нової Стратегії для України на період 2018-2023 рр. (Ukraine Country Strategy 2018-2023), підготовленої банком.

Ну зустрічі були присутні  предтавники галузевих департаментів Міністерства інфраструктури, представники Укравтодору, Державіаслужби, ПАТ «Укрзалізниця», ДП «Адміністрація морських портів України», ПАТ «Укрпошта», ДП «Украерорух» та інші.

Банком було представлено проект нової стратегії, яка охоплює питання розвитку країни на середньострокову перспективу, основні стратегічні напрямки реформування та можливості надання фінансової підтримки.

Після чого відбулось обговорення зазначеної Стратегії, представниками української сторони було поінформовано та надано відповідні коментарі  щодо основних стратегічних напрямків розвитку галузей транспорту, можливостей реалізації проектів за рахунок кредитних та грантових коштів, необхідності синхронізації запропонованої стратегії із затвердженими відповідними стратегічними документами.

Окрему увагу на зустрічі було приділено обговоренню питань покращення та підтримки інтеграції країни у європейський простір та розширення інфраструктурних зв’язків.



ВСІ Новини