Для людей
з порушенням зору

    Новини    11 Липня 2018, 17:24
Версiя для друку


Міністерство інфраструктури приступає до спорудження тимчасових пунктів пропуску для автомобільного сполучення «Чонгар» та «Каланчак», - Юрій Лавренюк

11 Липня 2018, 17:24

11 липня 2018 року під головуванням заступника Міністра інфраструктури Юрія Лавренюка відбулась нарада щодо будівництва тимчасових пунктів в’їзду/виїзду (КПВВ) на/з тимчасово окуповану територію АР Крим для автомобільного сполучення та зон сервісного обслуговування перед ними КПВВ «Чонгар» та «Каланчак».

4 липня 2018 року на засідання Кабінету Міністрів України було прийнято постанову, якою передбачається виділення Міністерству інфраструктури 105,9 млн грн для будівництва тимчасових КПВВ та зон сервісного обслуговування перед ними.

Заступник Міністра інфраструктури повідомив, що всі роботи по спорудженню тимчасових споруд на КПВВ «Чонгар» та «Каланчак» мають бути завершені у листопаді цього року.

«Вже наприкінці цього року на пунктах пропуску «Чонгар» та «Каланчак» будуть створені всі необхідні умови для забезпечення належного комфорту громадян під час перетину адміністративної межі Херсонської області з тимчасово окупованою територією АР Крим. Всі роботи мають бути завершені до кінця цього року. Громадяни, які працюють на даних пунктах пропуску та перетинають їх, отримають гідні умови для роботи та будуть забезпечені належним сервісом та комфортом. Для нас це питання гідності!», - підкреслив Юрій Лавренюк.



ВСІ Новини