Для людей
з порушенням зору

    Новини    20 Липня 2018, 15:39
Версiя для друку


Вже на наступне засідання Уряду буде винесено на затвердження проект постанови про запровадження контролю швидкості на українських автошляхах, - Юрій Лавренюк

20 Липня 2018, 15:39

20 липня 2018 року під головуванням заступника Міністра інфраструктури Юрія Лавренюка відбулась оперативна нарада щодо дорожньо-транспортних пригод, які сталися в Миколаївській, Хмельницькій і Житомирській областях 20 липня 2018 року.

У нараді взяли участь представники Міністерства інфраструктури, Національної поліції України, Державної служби з безпеки на транспорті та Укравтодору.

Юрій Лавренюк повідомив, що аварії забрали життя 18 людей, понад 20 людей зазнали травмувань: «Я приношу щирі співчуття родинам загиблих, а також бажаю швидкого одужання всім постраждалим».

Юрій Лавренюк зазначив, що аварії  у Миколаївській і Житомирській областях відбулися за участі переобладнаних маршрутних автобусів, а також великогабаритного транспорту. Серед головних причин ДТП розглядаються недотримання правил дорожнього руху, зокрема, перевищення швидкості.

«Така ситуація більше не може продовжуватись! Недотримання правил дорожнього руху, швидкісного режиму та правил безпеки призводять до численних людських жертв на українських автошляхах. Терпець урвався, і наша відповідь порушникам ПДР та правил безпеки буде жорстка. Вже на наступне засідання Кабінету Міністрів буде винесено на затвердження підготовлений Міністерством інфраструктури, Міністерством економіки, Міністерством внутрішніх справ проект постанови про запровадження контролю швидкості на українських автошляхах. Окрім того, Національна поліція України разом із Державною службою безпеки на транспорті проведе жорсткі перевірки автоперевізників по всім автостанціям та місцям висадки/посадки пасажирів на наявність ліцензій і технічної справності автомобілів. Особливу увагу буде приділено переобладнаним маршрутним автобусам. Людське життя це найвища цінність!», - наголосив Юрій Лавренюк.



ВСІ Новини