Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    26 Вересня 2018, 17:08
Версiя для друку


Методики прийняття рішень про встановлення обмежень швидкості, відмінних від 50 км/год

26 Вересня 2018, 17:08

Міністерство інфраструктури України оприлюднює для використання зацікавленими сторонами аналітичні документи «Методика прийняття рішень про встановлення обмежень швидкості, відмінних від 50 км/год» для міст та для автомобільних доріг. 

  1. Рекомендації для міст:  Urban speed posting guidelines
  2. Рекомендації для ділянок автомобільних доріг державного та місцевого значення, що проходять через населені пункти: Rural speed posting guidelines

Ці методики розроблені громадською кампанією “За безпечні дороги” на основі законів України, державних стандартів, Правил дорожнього руху, та відповідають міжнародних настановам “Speed management: a road safety manual for decision-makers and practitioners” (Geneva, Global Road Safety Partnership, 2008)  та "Setting local speed limits” (London, Department for Transport, 2013).

 Документи пройшли громадське обговорення та були схвалені на круглому столі “Управління швидкістю в населених пунктах”, що відбувся 13 березня 2018 року у Міністерстві інфраструктури України під головуванням Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна (https://mtu.gov.ua/news/29606.html).

 В рекомендаціях враховані пропозиції та зауваження з боку Міністерства інфраструктури України, Національної поліції України, Державного агентства автомобільних доріг (Укравтодор), ДерждорНДІ ім.Шульгіна, Центру організації дорожнього руху Київської міської державної адміністрації, незалежних інженерів-проектувальників та сертифікованих аудиторів безпеки автомобільних доріг.



ВСІ Оголошення