Для людей
з порушенням зору

    Новини    17 Жовтня 2018, 15:09
Версiя для друку


Авіакомпанія Brussels Airlines розпочала польоти до України, - Володимир Омелян

17 Жовтня 2018, 15:09

Авіакомпанія Brussels Airlines розпочала польоти до України. Перший рейс сполученням Київ-Брюссель відбувся сьогодні, 17 жовтня 2018 року. В офіційній зустрічі першого літака Brussels Airlines в Україні взяв участь Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, Посол Королівства Бельгія Алекс Ленартс, керівник аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін, Генеральний менеджер Lufthansa Group в Україні Рене Коінзак.

«Відкриття нових прямих рейсів з Києва до європейських столиць стало вже доброю традицією. Сьогодні я радий вітати авіакомпанію Brussels Airlines, яка здійснюватиме прямі перельоти сполученням Київ-Брюссель. Рейси будуть виконуватись по понеділках, середах, п’ятницях та неділях. Якщо авіакомпанія планує таку високу регулярність рейсів, це означає, що попит на ринку є, що пасажири хочуть і повинні більше і частіше подорожувати з Києва до Брюсселю і в зворотному напрямку. Це є свідченням того, що політика Міністерства інфраструктури щодо лібералізації ринку авіаційних перевезень спрацювала на 100% і навіть краще. Brussels Airlines - це вже десята нова авіакомпанія, яка розпочала свою роботу в аеропорту «Бориспіль» цього року. І це - командна робота міністерства і аеропорту, яка дала пасажирам і країні хороший результат», - наголосив Володимир Омелян.

«Як українець я щасливий з того, що українське небо повністю повернуто у бік ЄС. Український громадянин все частіше обирає Європу для подорожей чи ділових поїздок. Як Міністр я гордий, що ми створили конкуренцію в українському небі, даємо людям більший вибір, як щодо якості перевезень, так і щодо їх вартості. Я вітаю пасажирів, вітаю Brussels Airlines, а також вітаю себе із нашим спільним успіхом. Бажаю Brussels Airlines успішної роботи в Україні, а пасажирам – комфортних і щасливих подорожей», - додав Володимир Омелян.

Довідково:

Brussels Airlines — найбільша авіакомпанія і національний авіаперевізник Бельгії. Є дочірнім підприємством компанії Lufthansa, якій належать 45 % акцій холдингу SN Airholding, що володіє Brussels Airlines.

Компанія налічує понад 3500 співробітників та 50 літаків, що щоденно обслуговують близько 300 рейсів.

Авіакомпанія перевозить близько 9 млн пасажирів на рік, здійснюючи перевезення за 122 напрямками. 17 жовтня 2018 року Brussels Airlines запускає перший рейс сполученням Київ-Брюссель.



ВСІ Новини